AJANKOHTAISTA -Toukokuu PDF Tulosta Sähköposti

Suurin osa kauden 2017 tuotteista on saapunut varastoomme, muutamia lisäyksiä vielä on tulossa.

NIKE - Meille saapui erä Niken piikkareita ja heittokenkiä. Kengät on päivitetty verkkokauppaamme. Kuormassa oli korkeuspiikkarit, keihäspiikkarit, Rotation heittokengät, LD –kestävyyspiikkarit sekä Super Fly –sprinttipiikkarit. Kenkiä on sekä vuoden 2016 värillä (valkoisella) ja 2017 uudella sinisellä värillä. Niken kenkiä tulee seuraava erä (2017 sininen) toukokuun loppupuolella.

ATE – ATE välinekuorma on saapunut maahan. ATE :n välineet ovat meillä toukokuun 15-17 päivä, eli kaikki tuotteet mm TWISTER -kiekot ovat Espoonlahden heittokisoissa 20-21.5.

DO-WIN – Do-Winin kuorma saapuu varastoomme vasta toukokuun 20-25 päivä. Tuossa lähetyksessä varastoomme tulee Do-Winin korkeus- ja keihäspiikkarit sekä GRed heittokengät.

ADIDAS – Adidaksen kenkiä odotamme toukokuun viimeiselle viikolle / kesäkuun ensimmäiselle viikolle. Adidaksesta tulee yleispiikkareita, sprinttipiikkareita sekä hyppypiikkareita.

NEMETH – Nemethin tehtaalla on toimitusvaikeuksia, tehtaalta ei ole saatu tarkkaa toimitusaikaa keihäille. Meillä on hyllyssä 600, 700 ja 800gr Nemethejä, 400 ja 500gr keihäät ovat tilapäisesti loppu.