Uusimmat
AJANKOHTAISTA TAMMI-HELMIKUU 2018 PDF Tulosta Sähköposti

Uusi vuosi – uudet kujeet kuuluu vanha sananlasku. Myös meillä on uudistuksia kuluneen vuoden alkuun. Myös hallikauden kilpailukalenterimme on aika lailla valmis.

Hallikaudella löydät myyntipisteemme seuraavista kilpailuista:

20.1 Myllypuro Nåid pm-kisat ja 200M juoksukilpailut

3.2 Pori Kiekonheiton talvimestaruuskilpailut

10.2 Myllypuro Uudenmaan pm-kisat

16-18.2 Tampere/Pirkkahalli SAUL Sm-kilpailut

Maaliskuussa on vielä yksi myyntitapahtuma hallikisoissa.

PIIKKARIT JA MUUT KENGÄT

Kenkämallistoomme tulee kuluvalle kaudelle muutoksia. Lisäyksenä aikaisempiin vuosiin tulee kattavampi NIKE –kenkävalikoima. Niken mallistosta hyllyymme tulevat pikajuoksupiikkarit Super Fly ja Celar, kestävyyskenkä Victory, pituuspiikkari, loikkapiikkari sekä korkeushyppypiikkari. Heittopuolelle Nikeltä tulevat Rotation kenkä ja keihäspiikkari. Kengät ovat vuoden 2018 väreissä, mustana ja sinisenä. Kengät saapuvat helmi-maaliskuussa. Tosin pieni erä pituus ja loikkapiikkareita on hyllyssämme jo nyt.

Valikoimiimme tulee myös toinen uusi, edullinen merkki, jonka kengät saapuvat hyllyymme ensi viikolla. Tältä merkiltä löytyvät korkeuspiikkari ja keihäspiikkari, sekä kaksi mallia yleispiikkareita. Edullisimpien yleispiikkareiden hinta on 39 euroa / pari. Nettivisuillamme lisää myöhemmin.

NETTISIVUT

Nettisivumme ja nettikauppamme uudistuvat. Tarkoitus on uudistaa kauppa helmikuun alusta lähtien. Lisäksi julkaisemme painetun kuvaston, sen ilmestyminen ajoittuu tammi-helmikuuhun. Kuvasto jaetaan mm kaikkiin Suomen kouluihin.

PESÄPALLO

Pesäpallomarkkinoille tulee suuri muutos valikoimiimme. Suomi –pesäpallo on myynyt viime vuonna todella hyvin, pallo on ollut kestävä, toimiva ja edullinen, pallomyyntimme on ollut suurinta kautta aikojen. Tästä syystä lopetamme kaikkien KARHU –pesäpallojen myynnin, myös painavimpien heittopallojen myynnin, ne löytyvät jatkossa Suomi-pesäpallojen valikoimasta.

KARHU –pesäpallokypärien myynti loppuu myös, niitä myydään ainoastaan kouluille tilausmyyntinä, muuten ne poistuvat valikoimistamme. Samoin poistuvat KARHU –pesäpalloräpylät juniorikoossa, jatkossa valikoimistamme löytyvät vain mallit 1.5, 1.8 ja 2.0.

Olemme kehittäneet syöksymaton hallikauden harjoituksiin, matto on liukas 125cm leveä ja 6 M pitkä ja mattoa on käytössä useilla seuroilla superpesis tasolle saakka. Saamamme palaute on ollut hyvää.

Valikoimiimme tulee uusia pesisreppuja, räpylöitä ja mahdollisesti myös mailoja, näistä kauden mittaan myöhemmin lisää.

 
KESÄN 2017 PÄIVITETTY KILPAILUKALENTERI PDF Tulosta Sähköposti

Alla on syksyn kilpailukalenterimme, eli paikat jossa olemme matkassa myyntipisteemme kanssa.

SYYSKUU

23-24.9 Espoo / Espoonlahti, heittokilpailut

LOKAKUU

14-15.10 Espoo / Espoonlahti, heittokilpailut

 
AJANKOHTAISTA -Kesäkuu PDF Tulosta Sähköposti

Arvomme tämän kesän aikana kaksi moukaria kilpailujen osanottajien kesken. Toisen kilpailuissa 1-6 osallistuvien kesken ja toisen kilpailuissa 7-12 osallistuvien kesken. Palkintomoukari on heittäjän oman sarjan välineen painoinen.

Tämän vuoden ensimmäisen arvotun moukarin voitti ARI SIREN, Helsingin Kisa-Veikot. Onnittelut !! Ari saa voittomoukarinsa 10.7 kilpailuissa tai edellisenä viikonloppuna 7-9.7 Lohjalla järjestettävissä Aikuisurheilijoiden SM-Kilpailuissa.

Kilpailut jatkuvat taas maanantaina 10.7.2017.

 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 2 / 15