Uusimmat
LAHDEN VIIKONLOPPU 9-11. kesäkuuta PDF Tulosta Sähköposti

Meillä on myyntipiste Lahdessa, Suomi 100 Junnujen pesisleirillä, missä kolmen maakunnan nuoret pesäpalloilijat kokoontuvat pelaamaan. Samassa myyntipisteessä toimii myös noutopalvelumme YAG –kilpailuihin osallistujille, sieltä voi noutaa ennakkoon tilaamasi tuotteet. Meillä on myös matkassa ylimääräisiä piikkareita, kuulia, kiekkoja, keihäitä ja moukareitakin, mm ATE Twister 600gr ja 750gr kiekot. Käymme myös täydentämässä varastojamme perjantai-lauantai välillä Nummelassa.

PERJANTAINA myyntipisteemme on klo 13 – 19 välillä KÄRPÄSEN KOULU, Kasakkamäentie 1 Paikoitusalueena Kärpäsen koulun alapuolella oleva kenttäalue. Alueelle on opasteet.

LAUANTAINA myyntipisteemme on klo 9 – 18 välillä Lahden Kisapuistossa, Lahdenkatu 6 Huoltorakennuksen, Jari Litmasen patsaan ja kioskirakennuksen vieressä. Matkaa Stadionilta kisapuistoon on noin 1 km.

SUNNUNTAINA myyntipisteemme on klo 9 – 15 välillä Lahden Kisapuistossa, Lahdenkatu 6 Samassa paikassa kuin lauantainakin.

Kisojen aikana tavoitat meidät parhaiten puhelimella numerosta 040 – 522 6895.

 
AJANKOHTAISTA -Toukokuu PDF Tulosta Sähköposti

Suurin osa kauden 2017 tuotteista on saapunut varastoomme, muutamia lisäyksiä vielä on tulossa.

NIKE - Meille saapui erä Niken piikkareita ja heittokenkiä. Kengät on päivitetty verkkokauppaamme. Kuormassa oli korkeuspiikkarit, keihäspiikkarit, Rotation heittokengät, LD –kestävyyspiikkarit sekä Super Fly –sprinttipiikkarit. Kenkiä on sekä vuoden 2016 värillä (valkoisella) ja 2017 uudella sinisellä värillä. Niken kenkiä tulee seuraava erä (2017 sininen) toukokuun loppupuolella.

ATE – ATE välinekuorma on saapunut maahan. ATE :n välineet ovat meillä toukokuun 15-17 päivä, eli kaikki tuotteet mm TWISTER -kiekot ovat Espoonlahden heittokisoissa 20-21.5.

DO-WIN – Do-Winin kuorma saapuu varastoomme vasta toukokuun 20-25 päivä. Tuossa lähetyksessä varastoomme tulee Do-Winin korkeus- ja keihäspiikkarit sekä GRed heittokengät.

ADIDAS – Adidaksen kenkiä odotamme toukokuun viimeiselle viikolle / kesäkuun ensimmäiselle viikolle. Adidaksesta tulee yleispiikkareita, sprinttipiikkareita sekä hyppypiikkareita.

NEMETH – Nemethin tehtaalla on toimitusvaikeuksia, tehtaalta ei ole saatu tarkkaa toimitusaikaa keihäille. Meillä on hyllyssä 600, 700 ja 800gr Nemethejä, 400 ja 500gr keihäät ovat tilapäisesti loppu.

 
Kilpailut joissa olemme myyntipisteemme kanssa ennen Lahden YAG kisoja PDF Tulosta Sähköposti

 

KESÄKUU

8.6 Espoo / Espoonlahti, heittokisat

9.-11.6 LAHTI

9.6 Myyntipisteemme on Kärpäsen koululla

10-11.6 Myyntipisteemme on Urheilupuistossa

 

Meistä riippumattomista syistä olemme tänä vuonna Lahdessa, mutta emme YAG –tapahtumassa, vaan Pesäpallon G-D ikäisten alueleirillä, jossa on joukkueita Varsinais-Suomen, Hämeen ja Etelä-Suomen alueelta.

Useista kyselyistä johtuen pisteellämme on myös ennakkoon tilatut yleisurheilutuotteet noudettavissa perjantaista sunnuntaihin. Käymme myös täydentämässä varastojamme Nummelassa, joten viimeistään lauantaina 10.6 tilatut tuotteet ovat saatavana 11.6 myyntipisteestämme.

Tuotteita voit tilata ennakkoon joko sähköpostilla tai puhelimitse numerosta 040-5226895

 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 3 / 15